Cases

VIL DU SE HVAD VI HAR LAVET FOR VORES KUNDER?

Vi har hjulpet La Catina Maria med: At skabe awareness omkring deres butiksåbning i form af både opslag og annoncer på Facebook, nyhedsbreve i Mailchimp, og Google My Business.

Ydelse: La Cantina Maria tilbyder autentisk spansk mad.

Målgruppe: La Cantina Maria er en virksomhed som hovedsageligt henvender sig til kvinder i 40-60 års alderen og par som går op i, at få en fantastisk gourmetoplevelse og intet har imod at bruge lidt flere penge på mad.

Branding: La Cantina Maria brander sig på at være eksperter i at importere og sammensætte autentisk og kvalitetsfyldt spansk mad.

OnlineProfil har fået til opgave at styre google my business og opslag, samt annoncering på facebook. Jeg har gennem de første 3 måneders samarbejde, fået indtrykket af, at de leverer over det forventede.

Ser frem til det videre samarbejde.

Vi har hjulpet GoodnessPhoto med: At stå for hans organiske opslag og annoncer på Facebook samt Google My Business. Her har vi fokuseret hans branding på de nye arbejdsområder han ville fokusere på i 2020. Vi har yderligere hjulpet ham med at få et professionelt udtryk og vise mere af hans personlighed på de førnævnte medier.

Ydelse: GoodnessPhoto tilbyder uden- og indendørs fotoshoots samt at færdigredigere billederne.

Målgruppe: GoodnessPhoto henvender sig til privatpersoner der ønsker at få taget brandingbilleder og headshots. Han henvender sig også til personlige trænere og atleter samt virksomheder der ønsker at få taget medarbejderportrætter.

Branding: Steve fra GoodnessPhoto brander sig på både at være en behagelig, menneskelig og professionel fotograf. Han ønsker, at alle hans kunder får en god oplevelse hvor de kan slappe af og samtidig gå derfra med smukke og professionelle billeder.

Jeg er super tilfreds med mit samarbejde med OnlineProfil og en stor ros til Christian, som altid yder en fantastisk service med hurtig respons, og altid behjælpelige.
Hvis der er tilrettelser, bliver det hurtigt løst.
Jeg oplever en rigtig rigtig god service.

Vi har hjulpet Terapi og Coaching med: At give hendes Facebook side et mere troværdigt og professionelt udtryk. Dette var nødvendigt da hun er en enkeltmands virksomhed uden den store mængde af branding materiale. Udover dette har vi skabt fokus på hvilke ydelser hun tilbyder, så kunderne hurtigt får skabt et overblik.

Ydelse: Terapi og Coaching tilbyder samtaler, råd og vejledning omkring de svære ting i livet, samt forståelse for mindfulness og lign. redskaber.

Målgruppe: Terapi og Coaching henvender sig primært til den voksne målgruppe der ønsker at arbejde med sig selv og tage hånd om problemerne i deres liv.

Branding: Sanne fra Terapi og Coaching er et hjertevarmt og rummeligt menneske. Hun brander sig på sin alsidighed, og dét at hun gerne vil det bedste for hver og en af hendes kunder. 

Jeg er så glad for at samarbejde med OnlineProfil. Jeg bliver mødt i øjenhøjde, og med stor omhyggelighed, så min virksomhed bliver set som jeg gerne vil have den bliver set. Jeg er helt tryg, og siger tak for et behageligt samarbejde. Varme hilsner Sanne Roesen indehaver af Terapi og Coaching

Vi har hjulpet RepPhone med: Opsætning af 2 forskellige annoncer på Facebook. Disse annoncer havde til formål at få trafik ned i den fysiske butik. 

Ydelse: RepPhone tilbyder reparation af telefoner, tablets og computere, sideløbende med at de sælger ekstra udstyr. 

Målgruppe: RepPhone henvender sig primært til de 16-60 årige.

Branding: RepPhone brander sig på at være tilgængelige, hurtige og billige. 

 

Vi har hjulpet Faurlund Anlægsgartner med: At være synlig på Facebook og Google trods den stille periode der er for anlægsgartnere i vinterhalvåret. Vi har samtidig hjulpet dem med, at vise hvor dygtige de er indenfor faget, og hvad de tilbyder af ydelser.

Ydelse: Faurlund tilbyder alt fra anlægning af haver og parker til saltning af veje og træbeskæring.

Målgruppe: Faurlund henvender sig til den voksne husejer, som ønsker at få lavet noget ved deres have. Sideløbende henvender Faurlund sig også til skoler, institutioner mm.

Branding: Faurlund brander sig på at være stærke i viden indenfor deres fag, grundet deres mange år i branchen. 

Holdet bag OnlineProfil er nogle ærlige og dygtige personer. Jeg har fået meget lavet ved dem, og anbefalet dem til mange i min omgangskreds, og alle er tilfredse, så ring endelig til dem, i fortryder ikke!

Faurlund anlægsgartner

REFERENCER