Google My Business

VED DU HVAD Google MY BUSINESS ER?

Din virksomhed har sikkert allerede en Google My Business profil, om du ved det eller ej!

HVAD ER GOOGLE MY BUSINESS?

GooglMy Business er Googles bindeled mellem dig og forbrugeren.

Din profil vises når Googles brugere søger efter dine ydelser eller varer i dit nærområde.

Den indeholder alle din virksomheds informationer, udvalgte billeder og kunders anmeldelser.

Den giver potentielle kunder mulighed for at foretage direkte opkald, få rutevejledning, besøge din hjemmeside og læse aktuelle opslag fra dig.

Langt de fleste virksomheder har allerede en Google My Business profil i forvejen, da disse er genereret automatisk. Men hvis du ikke arbejder aktivt med den, vil den fremstå mangelfuld og et stort potentiale går tabt.

HVOR ER DEN PLACERET?

Når en Google bruger søger efter en ydelse eller vare, bliver Google my Business profilerne vist, som en del af søgeresultaterne, både på Googles forside og på Google Maps.

De virksomheder der fysisk er placeret tættest på, og hvis varer eller ydelser matcher søgningen, er dem der bliver vist først.

Størstedelen af alle søgninger på Google foretages i dag på smartphones som har udkonkurreret computeren. Derfor er lokationsbaseret søgning og brugen af Google Maps endnu mere aktuel end før.

HVORFOR ARBEJDE MED DEN?

Din Google My Business er ikke bare en statisk profil, men derimod en dynamisk størrelse i konstant udvikling. Kunder anmelder dig, uploader deres egne billeder af din virksomhed, du tilføjer nye varer eller services og laver opslag om begivenheder, tilbud mm.

Derfor er det vigtigt at arbejde professionelt med din Google  My Business. Da potentielle kunder som søger, hurtigt vil gå videre i deres søgning hvis informationerne ikke er fuldendte, eller førstehåndsindtrykket af din virksomhed ikke er professionelt.

I kampen om at få sin egen, og ikke konkurrentens profil, vist for kunderne, er der mange ting der spiller ind. Et par af de vigtigste ting, er at profilen er fuldt udfyldt, overholder Googles retningslinjer, ofte bliver opdateret og at der ikke eksisterer nogen dubletter af den.

0
Kunder har nu top tunede profiler!

FORDELE VED GOOGLE MY BUSINESS

Afspil video